Om oss

Om oss

 AS Normaskin Tana er et familiedrevet selskap som har hatt virksomhet i Tana siden 1977. Selskapet startet med salg av traktorer og verksted, i 1978 startet vi med bilverksted.

Alf Martin Johnsen stod som daglig leder, selger og som hovedeier siden 1983.  Alf gikk av i 2010 og overlot da roret til Morten Johnsen, hans sønn.

​Morten har jobbet for Normaskin siden 1990, med regnskap og administrasjon, og i 2010 tok han altså over ansvaret for salg og som daglig leder av bedriften.
Morten kunne i mai 2015 markere 25 årsjubileum i bedriften.

 

Bilverksted og karosseriavdeling

AS Normaskin Tana er et komplett bilanlegg som selger nye person- og varebiler av merket Mitsubishi. Vi har forhandlet Mitsubishi siden 1984.

Vi forhandler også brukte biler av div.merker.
I vår bedrift foretar vi service og kontroller, vedlikehold, reparasjoner osv osv av alle bilmerker.

AS Normaskin Tana har 9 engasjerte og utdannete medarbeidere (inkludert admin og renhold) som aktivt bidrar til at våre kunder trives hos oss og med våre merkevarer. 

Vi har et moderne og EU-godkjent verksted i tillegg til delebutikk, karosseriavdeling og lakkavdeling.  Topp service og kvalitet er vår motto!  “Vi er her for deg!” 

Bedriften holder til i to bygg, i Grenveien 1 og 2. Verkstedet og hovedlokalene våre er i det blå bygget, karosseri og utstilling finner dere i det oransje bygget. Som dere ser ligger vi sentralt til langs hovedveien.

Våre ansatte

Morten Johnsen

Daglig leder og selger

E-post: morten@normaskin-tana.no

Tlf: 418 07970

 

Ray Inge Myrli

Tlf: 957 97619
E-post: ray@normaskin-tana.no

​Dmitrij Kisliakov

Stedfortreder teknisk leder og mekaniker
E-post: admin@normaskin-tana.no

Turid Torskangerpoll Johnsen

Tlf: 464 18716
E-post: turid@normaskin-tana.no

Ida Torskangerpoll Johnsen

Tlf: 400 34886
E-post: ida@normaskin-tana.no