Om oss

Om AS Normaskin Tana

AS Normaskin Tana er et familiedrevet selskap som har hatt virksomhet i Tana siden 1977. Selskapet startet med salg av traktorer og verksted, i 1978 startet vi med bilverksted.

Alf Martin Johnsen stod som daglig leder, selger og som hovedeier siden 1983. Alf gikk av i 2010 og overlot da roret til Morten Johnsen, hans sønn.

​Morten har jobbet for Normaskin siden 1990, med regnskap og administrasjon, og i 2010 tok han altså over ansvaret for salg og som daglig leder av bedriften.

Morten kunne i mai 2015 markere 25-årsjubileum i bedriften.

Mortens 25 årsjubileum hos Normaskin. Overrekkelse av blomster. Kake med påskrift "25 år hos Nor Maskin".

Bilverksted og karosseriavdeling

AS Normaskin Tana er et komplett bilanlegg som selger nye person- og varebiler av merket Mitsubishi. Vi har forhandlet Mitsubishi siden 1984.

Vi forhandler også brukte biler av div.merker. I vår bedrift foretar vi service og kontroller, vedlikehold, reparasjoner osv osv av alle bilmerker.

AS Normaskin Tana har engasjerte og utdannete medarbeidere som aktivt bidrar til at våre kunder trives hos oss og med våre merkevarer.

Vi har et moderne og EU-godkjent verksted i tillegg til delebutikk, karosseriavdeling og lakkavdeling. Topp service og kvalitet er vår motto! «Vi er her for deg!»

Bedriften holder til i to bygg, i Grenveien 1 og 2. Verkstedet og hovedlokalene våre er i det blå bygget, karosseri og utstilling finner dere i det oransje bygget. Som dere ser ligger vi sentralt til langs hovedveien.

Normaskin Tanas lokaler med direkte innkjørsel fra hovedveien. Blått bygg til venstre, oransje bygg til høyre. Mange partkeringsplasser foran hvert bygg.

Våre ansatte

AS Normaskin Tana har 10 engasjerte og utdannete medarbeidere (inkludert admin og renhold) som aktivt bidrar til at våre kunder trives hos oss og med våre merkevarer.

Morten Johnsen

Daglig leder og selger

Ray Inge Myrli

Teknisk leder og mekaniker

​Dmitrij Kisliakov

Stedfortreder teknisk leder og mekaniker

Turid Torskangerpoll Johnsen

Kontor

Leif Egil Remso

Kundemottak og delelager

Daniel Zimmermann

Kundemottak og delelager

Mats Bergmo

Mekaniker

Marius Pekarskis

Oppretter og lakkerer

Diesel

Turbo og ramp